Home » Parketvloeren

AUthentieke houten vloeren

U wilt een sfeervol interieur, met een warm gevoel en knap design? Dan is een parketvloer ongetwijfeld wat u zoekt. Het geeft een duurzame en tijdloze look aan je woning en isoleert bovendien uitstekend. Goede punten voor sfeer en gezelligheid gegarandeerd.

Er zijn ontzettend veel kleur- en afwerkingsmogelijkheden beschikbaar, waardoor er een geschikte parketvloer voor ieder type woning is. Strak en modern of liever landelijk? Laat u bijstaan door de experts van Parket Line en wij zorgen voor een harmonieus geheel. Laat uw parket professioneel plaatsen.

Meerlagig parket door Parket Line
Massief parket door Parket Line

Renovatie parketvloeren

Een degelijke parketvloer is voor het leven, maar ooit is deze wel eens aan een renovatie toe. Bijvoorbeeld om de gebruikssporen en littekens doorheen de jaren te laten verdwijnen en de vloer weer in al zijn glorie te laten herleven. Al worden vele vloeren alleen maar mooier met de tijd door de natuurlijke patine die ze verkrijgen.   

 

Massief parket

Zoals de naam aangeeft, bestaat dit parket uit vol massieve houten planken in diverse diktes en houtsoorten. Deze planken worden voornamelijk geplaatst op een onderparket.

Na de plaatsing wordt het parket vakkundig geschuurd en bewerkt. De kleur- en afwerkingsmogelijkheden zijn dan ook eindeloos, waardoor deze parketvloer in elk type woning toepasbaar is. Bovendien is de vloer, mits correct onderhoud, enorm duurzaam.

Meerlagig parket

Samengesteld parket bestaat uit een bovenlaag van massief hout en een onderbouwstructuur in vurenhout, HDF of multiplex. De standaardlengtes variëren tussen 1 en 3 meter.

Mag het voor u iets meer zijn? Bij onze op maat gemaakte planken zijn lengtes tot circa 15 meter mogelijk. Deze kunnen volledig ‘legklaar’ geplaatst worden, meteen in uw gewenste kleur. Ook het ter plaatse schuren en afwerken van dergelijke parketvloer behoort tot de mogelijkheden.

Motiefparket

Als u een extra dimensie wil toevoegen aan uw ruimte is motiefparket wellicht een goede optie. Met oog voor detail zorgt Parket Line voor een legpatroon naar uw wens. Er zijn dan ook heel wat verschillende motieven mogelijk, zoals het alom bekende visgraat parket, de Hongaarse punt, Versailles en motieven op maat… We overlopen graag samen de beschikbare opties.

Maatwerk parketvloeren

Door onze 25 jaar ervaring in parket zijn we vertrouwd met alle mogelijke patronen en bewerkingen. Voor unieke creaties, convectorroosters of eender welk maatwerk of patina bent u dan ook aan het juiste adres. If you can dream it, we can make it. We pakken uw project steeds strategisch aan, met gevoel voor de nodige symmetrie en een scherp oog voor detail.

Realisaties

Parket Line is uw parket plaatser met jaren ervaring. Kwalitatieve, massieve planken- en parketvloeren, dat is onze core business. Alle denkbare afwerkingen en bewerkingen zijn dan ook perfect mogelijk bij Parket Line. Laat u inspireren door enkele eerdere realisaties. 

Wat onze klanten zeggen

Vakmanschap en finesse

Via vrienden Parket Line aangeraden omwille van vakmanschap en finesse bij de afwerking.
Installatie net achter de rug en zeer tevreden met het resultaat. Vakbekwame installateurs.

Volgens afspraak perfect op timing opgeleverd.
Joeri kwam zelf opleveren met reinigingsproduct en advies voor onderhoud.

Prijs volgens offerte, geen verrassingen. Zeker aan te raden.

Geert V.B.
Zeker een aanrader!

15 jaar geleden bij de bouw van onze woning, heeft Parket Line onze parket verzorgd. Nu, 15 jaar later bij de verbouwingen hebben we Joeri gevraagd onze bestaande parket aan te sluiten op de uitbouw. Geen eenvoudige opdracht maar dit is perfect uitgevoerd.

Je ziet geen verschil. Mooie kleuring met witte ondertoon. Het resultaat is wat we op staal hebben goedgekeurd. Correcte service, alles volgens afspraak. Zeker een aanrader!

Fam. De Vos uit Merchtem
Top team van gedreven vakmannen

Als interieurarchitect en creatief koppel waren wij onmiddellijk verkocht door de charmes van Parket Line. De zaakvoerder Joeri heeft duidelijk de ambacht nog in de handen. Een TOP team van uiterst gedreven vakmannen.
Bedankt voor alle tips and tricks.

Nicolas L.

Interesse in onze parketvloeren?