Over ons

Joeri Verbrugghe, bestuurder bij Parket Line, startte in 1996 als zelfstandig plaatser van parketvloeren. Joeri was toen amper 18 jaar, maar beschikte naast zijn jeugdig enthousiasme en grote werklust na een vijftal jaar al over een grote kennis over houten vloeren en het plaatsen ervan. Niet verwonderlijk, aangezien hij letterlijk is grootgebracht tussen de parketplanken.

Meerlagig parket door Parket Line

In 2000 begon Joeri zijn eigen zaak: Parket Line was geboren. Het klantenbestand groeide snel, zodat na twee jaar de eerste medewerkers in dienst werden genomen. Intussen beschikt het bedrijf over een gedreven team van zes mensen om alle werkzaamheden tot een goed einde te brengen.

Joeri blijft echter steeds de vinger aan de pols houden. Zo staat hij eigenhandig in voor de verkoop, opstart, opvolging en nazorg van de projecten. Ook zijn echtgenote Laurence Carton is nauw bij Parket Line betrokken. Zij staat namelijk in voor alle administratieve en boekhoudkundige taken.

Motiefparket
Maatwerk parketvloeren

In 2008 vond een nieuwe heuglijke gebeurtenis in de geschiedenis van Parket Line plaats. Er werd een gloednieuw atelier van 720 vierkante meter gebouwd, met daarbij ook een grote toonzaal. Goed om u 240 vierkante meter vakmanschap te laten ervaren. In ons atelier kunnen plankenvloeren in optimale omstandigheden gestockeerd worden dankzij de klimaatgeregelde ruimtes.

Sinds de prille start in 2000 gaat kwaliteit steeds boven kwantiteit bij Parket Line. Ook aan innovatie en unieke afwerkingen/bewerkingen hechten wij veel belang. Die visie is na 21 jaar steeds intact gebleven. Parket Line bouwde in die tijd een stevige naam op in de sector en blijft garant staan voor een stevige dosis knowhow over verschillende houten vloeren en toepassingen, met oog voor detail.