Home » Tafels

Houten tafels

Op zoek naar een unieke of authentieke houten tafel, die perfect bij uw interieur past? Zoek niet verder! Parket Line maakt massieve houten tafels op maat, waarbij we garant staan voor een uitstekende kwaliteit en een knap design.

Dankzij ons maatwerk kunnen wij een houten tafel maken die perfect bij de andere elementen in uw woning past. Denk bijvoorbeeld aan een parketvloer, houten trap of houten wandbekleding. Parket Line beschikt dan ook over 25 jaar ervaring in het creatief uitwerken van verschillende houten vloer- en wandprojecten, objecten en constructies.

Interesse in een houten tafel of ander meubelstuk van Parket Line? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Houten tafels op maat door Parket Line

Realisaties

Een houten tafel of andere houten constructie die perfect bij je interieur past? Daarvoor bent u bij Parket Line aan het juiste adres. Laat u hieronder inspireren door enkele eerdere realisaties van onze vakmannen. 

Wat onze klanten zeggen

Vakmanschap en finesse

Via vrienden Parket Line aangeraden omwille van vakmanschap en finesse bij de afwerking.
Installatie net achter de rug en zeer tevreden met het resultaat. Vakbekwame installateurs.

Volgens afspraak perfect op timing opgeleverd.
Joeri kwam zelf opleveren met reinigingsproduct en advies voor onderhoud.

Prijs volgens offerte, geen verrassingen. Zeker aan te raden.

Geert V.B.
Top team van gedreven vakmannen

Als interieurarchitect en creatief koppel waren wij onmiddellijk verkocht door de charmes van Parket Line. De zaakvoerder Joeri heeft duidelijk de ambacht nog in de handen. Een TOP team van uiterst gedreven vakmannen.
Bedankt voor alle tips and tricks.

Nicolas L.
Precies wat we verwacht hadden!

Na een behoorlijk lange zoektocht (verschillende leveranciers parket) kwamen we bij bezoek BIS-beurs bij parketline terecht. De zaakvoerder straalde vertrouwen uit en vakkennis. Na een 2-tal bezoeken aan de toonzaal te Roeselare was onze keuze gemaakt. De uitvoering en het resultaat zijn precies wat we ervan verwacht hadden. Afspraken werden correct nageleefd en de werkplek proper achtergelaten (constant netjes). Onze parket ziet er uit zoals wij voor ogen hadden. Super!

Linda C.

Interesse in onze houten tafels?