Home » Wanden & gevels

Houten wanden

Wilt u een echte eyecatcher in uw huis? Overweeg dan zeker houten wandbekleding. Een wand die bekleed is met hout – om maar één mogelijkheid te schetsen – zorgt voor een warm en luxueus gevoel in uw interieur. Een echt pronkstuk! Bovendien zorgt dit voor een harmonieus samenspel met andere houten elementen in uw woning, zoals bijvoorbeeld een houten trap, parketvloer of houten tafel.

In ons gamma hebben we een ruime keuze aan mogelijkheden en afwerkingen, zoals dat ook voor alle andere producten geldt. Zo zijn er verschillende kleuroliën en -beitsen, maar ook eigen kleurcreaties mogelijk voor uw houten wandbekleding. Uiteraard zijn alle afwerkingen ook onderhoudsvriendelijk.

Houten wanden door Parket Line
Houten terrassen door Parket Line Roeselare

Houten Gevelbekleding

Niet alleen voor het interieur van uw woning kan een houten bekleding een mooi en warm resultaat geven, dat geldt ook voor de buitenzijde. Met houten gevelbekleding steekt u uw woning in een nieuw en duurzaam jasje.

Bovendien isoleert dit natuurlijk product uitstekend en gebruiken wij uitsluitend houtsoorten die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. U hoeft zich dus helemaal geen zorgen te maken over uw houten gevelbekleding bij extreem weer.

Realisaties

Bij Parket Line luisteren we naar jouw dromen en werken we een project op maat uit. Ontdek hier enkele eerdere realisaties van houten wanden & gevels.

Wat onze klanten zeggen

Heel tevreden & goede service

Indien u parket wenst maar 1 adres: Parket Line Roeselare.
Heel tevreden goede service perfecte plaatsing, dienst na service. We zijn super blij met de gekrabde parket!

Ann en Benoit uit Nazareth
Zeer tevreden!

Zeer tevreden. Goede afspraken en correcte afwerking. Zelfs de ‘specialekes’. Mooi werk.

Willem W.
Zeker een aanrader!

15 jaar geleden bij de bouw van onze woning, heeft Parket Line onze parket verzorgd. Nu, 15 jaar later bij de verbouwingen hebben we Joeri gevraagd onze bestaande parket aan te sluiten op de uitbouw. Geen eenvoudige opdracht maar dit is perfect uitgevoerd.

Je ziet geen verschil. Mooie kleuring met witte ondertoon. Het resultaat is wat we op staal hebben goedgekeurd. Correcte service, alles volgens afspraak. Zeker een aanrader!

Fam. De Vos uit Merchtem

Interesse in onze wanden & gevels?