Home » Wanden & gevels

Houten wanden

Wilt u een echte eyecatcher in uw huis? Overweeg dan zeker houten wandbekleding. Een wand die bekleed is met hout – om maar één mogelijkheid te schetsen – zorgt voor een warm en luxueus gevoel in uw interieur. Een echt pronkstuk! Bovendien zorgt dit voor een harmonieus samenspel met andere houten elementen in uw woning, zoals bijvoorbeeld een houten trap, parketvloer of houten tafel.

In ons gamma hebben we een ruime keuze aan mogelijkheden en afwerkingen, zoals dat ook voor alle andere producten geldt. Zo zijn er verschillende kleuroliën en -beitsen, maar ook eigen kleurcreaties mogelijk voor uw houten wandbekleding. Uiteraard zijn alle afwerkingen ook onderhoudsvriendelijk.

Houten wanden door Parket Line
Houten terrassen door Parket Line Roeselare

Houten Gevelbekleding

Niet alleen voor het interieur van uw woning kan een houten bekleding een mooi en warm resultaat geven, dat geldt ook voor de buitenzijde. Met houten gevelbekleding steekt u uw woning in een nieuw en duurzaam jasje.

Bovendien isoleert dit natuurlijk product uitstekend en gebruiken wij uitsluitend houtsoorten die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. U hoeft zich dus helemaal geen zorgen te maken over uw houten gevelbekleding bij extreem weer.

Realisaties

Bij Parket Line luisteren we naar jouw dromen en werken we een project op maat uit. Ontdek hier enkele eerdere realisaties van houten wanden & gevels.

Wat onze klanten zeggen

Precies wat we verwacht hadden!

Na een behoorlijk lange zoektocht (verschillende leveranciers parket) kwamen we bij bezoek BIS-beurs bij parketline terecht. De zaakvoerder straalde vertrouwen uit en vakkennis. Na een 2-tal bezoeken aan de toonzaal te Roeselare was onze keuze gemaakt. De uitvoering en het resultaat zijn precies wat we ervan verwacht hadden. Afspraken werden correct nageleefd en de werkplek proper achtergelaten (constant netjes). Onze parket ziet er uit zoals wij voor ogen hadden. Super!

Linda C.
Vakmanschap en finesse

Via vrienden Parket Line aangeraden omwille van vakmanschap en finesse bij de afwerking.
Installatie net achter de rug en zeer tevreden met het resultaat. Vakbekwame installateurs.

Volgens afspraak perfect op timing opgeleverd.
Joeri kwam zelf opleveren met reinigingsproduct en advies voor onderhoud.

Prijs volgens offerte, geen verrassingen. Zeker aan te raden.

Geert V.B.
Heel tevreden & goede service

Indien u parket wenst maar 1 adres: Parket Line Roeselare.
Heel tevreden goede service perfecte plaatsing, dienst na service. We zijn super blij met de gekrabde parket!

Ann en Benoit uit Nazareth

Interesse in onze wanden & gevels?