Home » Terras

Houten terras

Een houten terras is uitermate geschikt om een natuurlijke overgang te creëren tussen uw woning en tuin. Zo krijgt u een mooie overgang en vloeit uw woonst als het ware over in de buitenomgeving. De houtsoorten die we gebruiken bij Parket Line zijn bovendien geschikt voor elk type woning of tuin.

Een kwalitatieve buitenbevloering begint bij de juiste materiaalkeuze. Hiervoor kiezen wij vooral voor ipé, afrormosia of padouk. Allen duurzame houtsoorten, die ook perfect geschikt zijn voor gebruik rond een zwembad.

Bovendien hebben deze buitenvloeren het voordeel dat ze enorm resistent zijn aan alle weeromstandigheden en daardoor een lange levensduur kennen. Met voldoende oog voor de duurzaamheid, opbouw en een regelmatig onderhoud kan u voor lange tijd van uw houten terras genieten.

Interesse in een houten terras of andere buitenvloer van Parket Line? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanleg terras door Parket Line

Realisaties

Interesse in de aanleg van een houten terras om uw buitenaccommodatie meer uitstraling te geven? Bij Parket Line luisteren we naar jouw dromen en werken we een project op maat uit. Ontdek hier enkele eerdere realisaties van houten terrassen.

Wat onze klanten zeggen

Prachtig werk!

Zeer tevreden! Goede afspraken, stipte uitvoering, tot in de details supermooi! Prachtig werk!

Sofie V.D.B.
Top team van gedreven vakmannen

Als interieurarchitect en creatief koppel waren wij onmiddellijk verkocht door de charmes van Parket Line. De zaakvoerder Joeri heeft duidelijk de ambacht nog in de handen. Een TOP team van uiterst gedreven vakmannen.
Bedankt voor alle tips and tricks.

Nicolas L.
Zeer tevreden over het resultaat!

De afgesproken tijdstippen werden nageleefd. Hoedje af voor de ‘handkrabbers’! We zijn zeer tevreden over het resultaat!

Bart G.

Interesse in een houten terras?