Home » Terras

Houten terras

Een houten terras is uitermate geschikt om een natuurlijke overgang te creëren tussen uw woning en tuin. Zo krijgt u een mooie overgang en vloeit uw woonst als het ware over in de buitenomgeving. De houtsoorten die we gebruiken bij Parket Line zijn bovendien geschikt voor elk type woning of tuin.

Een kwalitatieve buitenbevloering begint bij de juiste materiaalkeuze. Hiervoor kiezen wij vooral voor ipé, afrormosia of padouk. Allen duurzame houtsoorten, die ook perfect geschikt zijn voor gebruik rond een zwembad.

Bovendien hebben deze buitenvloeren het voordeel dat ze enorm resistent zijn aan alle weeromstandigheden en daardoor een lange levensduur kennen. Met voldoende oog voor de duurzaamheid, opbouw en een regelmatig onderhoud kan u voor lange tijd van uw houten terras genieten.

Interesse in een houten terras of andere buitenvloer van Parket Line? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanleg terras door Parket Line

Realisaties

Interesse in de aanleg van een houten terras om uw buitenaccommodatie meer uitstraling te geven? Bij Parket Line luisteren we naar jouw dromen en werken we een project op maat uit. Ontdek hier enkele eerdere realisaties van houten terrassen.

Wat onze klanten zeggen

Zeker een aanrader!

15 jaar geleden bij de bouw van onze woning, heeft Parket Line onze parket verzorgd. Nu, 15 jaar later bij de verbouwingen hebben we Joeri gevraagd onze bestaande parket aan te sluiten op de uitbouw. Geen eenvoudige opdracht maar dit is perfect uitgevoerd.

Je ziet geen verschil. Mooie kleuring met witte ondertoon. Het resultaat is wat we op staal hebben goedgekeurd. Correcte service, alles volgens afspraak. Zeker een aanrader!

Fam. De Vos uit Merchtem
Vakmanschap en finesse

Via vrienden Parket Line aangeraden omwille van vakmanschap en finesse bij de afwerking.
Installatie net achter de rug en zeer tevreden met het resultaat. Vakbekwame installateurs.

Volgens afspraak perfect op timing opgeleverd.
Joeri kwam zelf opleveren met reinigingsproduct en advies voor onderhoud.

Prijs volgens offerte, geen verrassingen. Zeker aan te raden.

Geert V.B.
Prachtig werk!

Zeer tevreden! Goede afspraken, stipte uitvoering, tot in de details supermooi! Prachtig werk!

Sofie V.D.B.

Interesse in een houten terras?