Home » Terras

Houten terras

Een houten terras is uitermate geschikt om een natuurlijke overgang te creëren tussen uw woning en tuin. Zo krijgt u een mooie overgang en vloeit uw woonst als het ware over in de buitenomgeving. De houtsoorten die we gebruiken bij Parket Line zijn bovendien geschikt voor elk type woning of tuin.

Een kwalitatieve buitenbevloering begint bij de juiste materiaalkeuze. Hiervoor kiezen wij vooral voor ipé, afrormosia of padouk. Allen duurzame houtsoorten, die ook perfect geschikt zijn voor gebruik rond een zwembad.

Bovendien hebben deze buitenvloeren het voordeel dat ze enorm resistent zijn aan alle weeromstandigheden en daardoor een lange levensduur kennen. Met voldoende oog voor de duurzaamheid, opbouw en een regelmatig onderhoud kan u voor lange tijd van uw houten terras genieten.

Interesse in een houten terras of andere buitenvloer van Parket Line? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanleg terras door Parket Line

Realisaties

Interesse in de aanleg van een houten terras om uw buitenaccommodatie meer uitstraling te geven? Bij Parket Line luisteren we naar jouw dromen en werken we een project op maat uit. Ontdek hier enkele eerdere realisaties van houten terrassen.

Wat onze klanten zeggen

Prachtig werk!

Zeer tevreden! Goede afspraken, stipte uitvoering, tot in de details supermooi! Prachtig werk!

Sofie V.D.B.
Precies wat we verwacht hadden!

Na een behoorlijk lange zoektocht (verschillende leveranciers parket) kwamen we bij bezoek BIS-beurs bij parketline terecht. De zaakvoerder straalde vertrouwen uit en vakkennis. Na een 2-tal bezoeken aan de toonzaal te Roeselare was onze keuze gemaakt. De uitvoering en het resultaat zijn precies wat we ervan verwacht hadden. Afspraken werden correct nageleefd en de werkplek proper achtergelaten (constant netjes). Onze parket ziet er uit zoals wij voor ogen hadden. Super!

Linda C.
Zeer tevreden over het resultaat!

De afgesproken tijdstippen werden nageleefd. Hoedje af voor de ‘handkrabbers’! We zijn zeer tevreden over het resultaat!

Bart G.

Interesse in een houten terras?